De Meentboerderij
  • Over ons
  • Nieuws
  • Educatie
  • Stage
  • Van eigen boerderij
  • Contact

Het laatste nieuws

27-7-2022

Vanaf nieuwe schooljaar is er weer plek voor een nieuwe stagiaire!

Per 1 september komt er weer een plekje vrij voor een enthousiaste stagaire van de opleiding veehouderij. Kijk voor meer info op: https://stagemarkt.nl/bedrijven/profiel/de-meentboerderij/profiel-6076e99b-ae21-e611-80ce-9206cc3e1933

Lees verder ▸

17-7-2022

Melk onder het keurmerk 'On the way to PlanetProof'

We zijn enorm trots dat we sinds kort onze melk mogen leveren onder het keurmerk 'On the way to PlanetProof'. Een mooie stap in onze weg naar het zo duurzaam mogelijk produceren van de melk.

3-6-2022

Eerste Pinksterdag zijn we open, Tweede Pinksterdag gesloten

Op 27 mei openden we de staldeuren met de Boerderijdag. Zie dit leuke filmpje. Op Tweede Pinksterdag ben je welkom op 1 van de andere boerderijen. Wij zijn Tweede Pinksterdag helemaal gesloten. Eerste Pinksterdag is kinderboerderij en het theehuis wel open tussen 10 en 5 uur.

11-5-2022

Campina Open Boerderijdag

Op 27 mei, de dag na Hemelvaart, openen wij, familie Jansen, onze boerderij voor publiek. Tussen 10:00 en 16:00 uur is er van alles te zien én te beleven voor jong en oud.

Routebeschrijving

Auto
De locatie is centraal gelegen in het midden van Nederland en is zeer goed bereikbaar met de auto. We hebben een ruime parkeergelegenheid op eigen terrein.

Fiets
De Meentboerderij bevindt zich direct aan het fietsknooppuntennetwerk tussen de nummers 10 en 37 in het Gooi. Tevens is er de mogelijkheid om uw e-bike op te laden. Voor de inwoners van de Hilversumse Meent is er een brug over de singel aangelegd waardoor de locatie ook lopend goed te bereiken is.

Openbaar vervoer
Er is een gunstige busverbinding (Lijn 105) tussen station Hilversum en station Naarden-Bussum. De bus stopt op kruising Meentweg/Melkmeent, op 5 minuten loopafstand van de locatie.

De Meentboerderij in Google Maps >

De Meentboerderij

Midden in het Gooi, aan de Melkmeent 9 in Hilversum, runnen Harm en Maartje Jansen De Meentboerderij met verschillende onderdelen...

Zorgboerderij
Kinderboerderij
Theehuis Juffrouw Jansen