De Meentboerderij
  • Over ons
  • Nieuws
  • Educatie
  • Stage
  • Van eigen boerderij
  • Contact

Stage lopen bij de Meentboerderij?
Dat kan!

Als erkend leerbedrijf bieden wij stageplekken voor verschillende opleidingen. Tevens worden er melklessen verzorgd zodat studenten hun melkdiploma kunnen halen.

Het afgelopen schooljaar hebben een aantal studenten van de Aeres MBO Barneveld richting veehouderij met succes hun stage hier gelopen. Een ervaring rijker. Vanaf september 2022 komt er weer een plekje op het melkveebedrijf vrij.

Kijk op Stagemarkt voor meer info over de mogelijkheden: De Meentboerderij (stagemarkt.nl)

Interesse in een stage op deze dynamische plek of heb je een vraag? Neem dan contact op met Harm op telefoonnummer: 06 47040003 en wie weet tot snel!

De Meentboerderij
Melkmeent 9
1218 XX Hilversum

info@meentboerderij.nl

Routebeschrijving

Auto
De locatie is centraal gelegen in het midden van Nederland en is zeer goed bereikbaar met de auto. We hebben een ruime parkeergelegenheid op eigen terrein.

Fiets
De Meentboerderij bevindt zich direct aan het fietsknooppuntennetwerk tussen de nummers 10 en 37 in het Gooi. Tevens is er de mogelijkheid om uw e-bike op te laden. Voor de inwoners van de Hilversumse Meent is er een brug over de singel aangelegd waardoor de locatie ook lopend goed te bereiken is.

Openbaar vervoer
Er is een gunstige busverbinding (Lijn 105) tussen station Hilversum en station Naarden-Bussum. De bus stopt op kruising Meentweg/Melkmeent, op 5 minuten loopafstand van de locatie.

De Meentboerderij in Google Maps >

De Meentboerderij

Midden in het Gooi, aan de Melkmeent 9 in Hilversum, runnen Harm en Maartje Jansen De Meentboerderij met verschillende onderdelen...

Zorgboerderij
Kinderboerderij
Theehuis Juffrouw Jansen