De Meentboerderij
  • Over ons
  • Nieuws
  • Educatie
  • Stage
  • Van eigen boerderij
  • Contact

17-12-2022

Traktatie aan bewoners verzorgingshuis de Zandzee

Met de kerstdagen voor de deur zijn we samen met de familie Rebel, onze buren en collega melkveehouders, op bezoek geweest bij verzorgingshuis de Zandzee. Daar hebben we bewoners en hun verzorgers getrakteerd op een heerlijke warme chocomel met slagroom.

Met dank ook aan de deelnemers van de zorgboerderij die alles zo mooi hebben versierd.

#samensterk #bussum #naarden

Deel dit nieuwsbericht

Nieuws

Routebeschrijving

Auto
De locatie is centraal gelegen in het midden van Nederland en is zeer goed bereikbaar met de auto. We hebben een ruime parkeergelegenheid op eigen terrein.

Fiets
De Meentboerderij bevindt zich direct aan het fietsknooppuntennetwerk tussen de nummers 10 en 37 in het Gooi. Tevens is er de mogelijkheid om uw e-bike op te laden. Voor de inwoners van de Hilversumse Meent is er een brug over de singel aangelegd waardoor de locatie ook lopend goed te bereiken is.

Openbaar vervoer
Er is een gunstige busverbinding (Lijn 105) tussen station Hilversum en station Naarden-Bussum. De bus stopt op kruising Meentweg/Melkmeent, op 5 minuten loopafstand van de locatie.

De Meentboerderij in Google Maps >

De Meentboerderij

Midden in het Gooi, aan de Melkmeent 9 in Hilversum, runnen Harm en Maartje Jansen De Meentboerderij met verschillende onderdelen...

Zorgboerderij
Kinderboerderij
Theehuis Juffrouw Jansen