De Meentboerderij
  • Over ons
  • Nieuws
  • Educatie
  • Stage
  • Van eigen boerderij
  • Contact

9-11-2022

Er is weer vlees van eigen koe te koop!

Wij zijn trots op onze (melk)koeien. Zij zijn bij ons geboren en opgegroeid en hebben ons kalfjes en melk gegeven. Na haar carrière, is de melkkoe erg geschikt om te zorgen voor een mooi stukje kwaliteitsrundvlees. Daarmee dienen deze koeien een dubbel doel, namelijk de productie van melk en een goed stukje vlees dat niet alleen erg lekker is, maar ook duurzaam. Aan het eind van haar actieve melkperiode blijft de dubbeldoel koe nog een tijdje op het bedrijf. Hier loopt ze tenminste 160 dagen per jaar in het land en krijgt ze ruim de tijd om aan het verse gras te groeien. Het nieuw aangezette vlees is heerlijk mals en heeft de ouderwetse rundvleessmaak.

Deel dit nieuwsbericht

Nieuws

Routebeschrijving

Auto
De locatie is centraal gelegen in het midden van Nederland en is zeer goed bereikbaar met de auto. We hebben een ruime parkeergelegenheid op eigen terrein.

Fiets
De Meentboerderij bevindt zich direct aan het fietsknooppuntennetwerk tussen de nummers 10 en 37 in het Gooi. Tevens is er de mogelijkheid om uw e-bike op te laden. Voor de inwoners van de Hilversumse Meent is er een brug over de singel aangelegd waardoor de locatie ook lopend goed te bereiken is.

Openbaar vervoer
Er is een gunstige busverbinding (Lijn 105) tussen station Hilversum en station Naarden-Bussum. De bus stopt op kruising Meentweg/Melkmeent, op 5 minuten loopafstand van de locatie.

De Meentboerderij in Google Maps >

De Meentboerderij

Midden in het Gooi, aan de Melkmeent 9 in Hilversum, runnen Harm en Maartje Jansen De Meentboerderij met verschillende onderdelen...

Zorgboerderij
Kinderboerderij
Theehuis Juffrouw Jansen