De Meentboerderij
  • Over ons
  • Nieuws
  • Educatie
  • Stage
  • Van eigen boerderij
  • Contact

16-11-2022

Een mooie aanwinst: de zwaluwentil

De Agrarische Natuurvereniging Noord-Noord-Holland Zuid heeft met een erfscan in beeld gebracht wat we nog meer kunnen doen om de vogels en insecten rondom de boerderij een fijne plek te bieden. De boerenzwaluw vliegt hier al volop rond met nestjes in de koeienstal. Nu hebben we ook voor de huiszwaluw een mooie broedplaats gecreëerd. Wat super dat Landzijde (vereniging van zorgboerderijen in Noord-Holland) hier mede een bijdrage aan heeft geleverd.

#zwaluw #boerderij #huiszwaluw #boerenzwaluw #zwaluwtil #biodiversiteit #zorgboerderij #samensterk

Deel dit nieuwsbericht

Nieuws

Routebeschrijving

Auto
De locatie is centraal gelegen in het midden van Nederland en is zeer goed bereikbaar met de auto. We hebben een ruime parkeergelegenheid op eigen terrein.

Fiets
De Meentboerderij bevindt zich direct aan het fietsknooppuntennetwerk tussen de nummers 10 en 37 in het Gooi. Tevens is er de mogelijkheid om uw e-bike op te laden. Voor de inwoners van de Hilversumse Meent is er een brug over de singel aangelegd waardoor de locatie ook lopend goed te bereiken is.

Openbaar vervoer
Er is een gunstige busverbinding (Lijn 105) tussen station Hilversum en station Naarden-Bussum. De bus stopt op kruising Meentweg/Melkmeent, op 5 minuten loopafstand van de locatie.

De Meentboerderij in Google Maps >

De Meentboerderij

Midden in het Gooi, aan de Melkmeent 9 in Hilversum, runnen Harm en Maartje Jansen De Meentboerderij met verschillende onderdelen...

Zorgboerderij
Kinderboerderij
Theehuis Juffrouw Jansen